Miért érdemes ellátogatni egy barber shopba?

A férfiak nagy része még néhány évvel ezelőtt is hiúsági kérdésként tekintett a bőrápolásra és a különféle kozmetikai szerek használatára. A világ azonban gyorsan változott és manapság már egyáltalán nem számít kínosnak, ha egy úriember ad a megjelenésére, illetve rendszeresen igénybe vesz bizonyos szépészeti szolgáltatásokat. Ahhoz ugyanis, hogy valaki jól érezze magát a saját bőrében, nem csak az egészségére, de a külsejére is nagy gondot kell fordítania. Ide tartozik a hajvágás, fazonigazítás és a szakáll ápolása is.

A barber shop-ba járás az elmúlt években igazi trenddé nőtte ki magát. Ezek az üzletek gyakorlatilag a hagyományos borbély mesterségre építenek, a régi idők hangulatát és technikáit ötvözve a modern elgondolásokkal. Egy barber shop azonban sokkal többről szól, mint a borotválkozásról és hajvágásról. Ebben a cikkben bemutatjuk, mitől lesz olyan tökéletes és vonzó egy barber shop.

Baráti jellegű légkör különféle extrákkal

A férfiak még a múlt század elején is szívesen vették igénybe a borbélyok szolgáltatásait. Egyrészt nagyon kényelmes volt, hiszen nem maguknak kellett a borotválkozással fáradozniuk, másrészt kiszabadulhattak kicsit a munkahely-otthon kettősségéből. A borbély olyan volt, mint egy barát, aki ismerte a vendégei minden kívánságát. A modern borbély üzletek is hasonló elgondolásból jöttek létre.

Másik szintén fontos tényező, hogy a borbély ismerje a mestersége minden fogását. Egy jó üzletben kiváló, sokat tapasztalt szakemberek várják a hajvágásra, szakálligazításra jelentkező urakat. Ugyanilyen elvárás még a kellemes légkör is, ahol tényleg jól érezheti magát a vendég. A modern barber shopok ennek is igyekeznek eleget tenni. A szépészeti élmények mellett, különféle italokkal és más szórakozási lehetőségekkel fogadják a férfiakat. Baráti meccsnézés a kanapén? Ma már ez sem lehetetlen egy borbély üzletben.

Ha kedvet kaptál arra, hogy profikra bízd a hajvágást, vagy szeretnél trendi szakállat vágatni, látogass el a főváros egyik kedvenc üzletébe. A Barber World barber shop Budapest központi helyszínén, az Astoriánál helyezkedik el. A tulajdonos több éves, Írországban szerzett tapasztalataival a háta mögött nyitotta meg az üzletet. A kollégái szintén felkészült, nagy tudású borbélyok, akiket akár online időpontfoglalással is elérhetsz.

Barber World

Barber World Google profil

Cím: Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

Telefonszám: +3616110878