Látványos színpadi bűvészműsor

Ha jól szeretnénk szórakozni – és ki ne szeretne – akkor mindenképp érdemes ellátogatni Németh Gábor bűvész előadásaira.

Pontosan mi is az a bűvészet?

A bűvészet maga a csoda, a lehetetlen, a hihetetlen, a fizika törvényeinek ellentmondó dolog. Illúzió, mágia. Egy olyan szórakoztatás, amikor a bűvész szó szerint és átvitt értelemben is elvarázsolja a közönséget. Olykor természetfeletti dolgok szemtanúi lehetünk. Sokszor nem hiszünk a szemünknek, hiába látjuk, hogy mi történik.

Mindenkit magával ragad, a legkisebbektől a legidősebbekig.

A bűvészetbe beletartoznak a mikrotrükkök épp úgy, mint a showműsorok, melyeket akár több ezer fő előtt mutatnak be.

Egy kis visszatekintés…

A bűvészet majdnem egyidős az emberiséggel, mert már az ókorból vannak írásos emlékek. Már Nagy Sánor (i. e. 356-323) három bűvész szórakoztatta a vendégsereget. Az újkorban vásárokban, búcsúkban léptek fel, produkcióikkal Európa-szerte felléptek, ugyanúgy utaztak, mai szóval hakniztak, mint a cirkuszosok. Gyakran egy bűvész volt az egyik fellépő a cirkuszban.

Ki ne hallotta volna a híres Houdin nevét, aki eredetileg órásmester volt, és aki a 19. században bevitte a bűvészetet a párizsi színházba. Őt tekinthetjük a modern bűvészet atyjának.

Nekünk sem kell szégyenkeznünk, mert a 20. század egyik legismertebb, és nemzetközi szinten is elismert bűvésze Rodolfo volt. Ki ne emlékezne híres mondatára, a „vigyázat, csalok”-ra.

Lehet látványos és humoros is egyben?

Németh Gábor pedig igazi 21. századi bűvész, aki méltó utódja nagy elődeinek, ugyanakkor az ő előadása már teljesen másról szól, de ebben a bűvészműsorban ugyanúgy benne van az izgalom, a mágia, a hihetetlen és egy pici veszély is.

I've been banking with Charter Oak Federal Credit Union since I was a kid. They always took the time to explain how to set up my accounts and manage my money. I remember us setting a budget together and them helping me stick to it! Not only are they helpful, but their customer service is top notched and their rates are unbeatable. I'm so glad that I chose Charter Oak Federal Credit Union for my banking needs!

I recently switched to Charter Oak Federal Credit Union online banking service and have never looked back. The website is intuitive, the banking features are easy to use, and the customer service is stellar. My favorite feature has to be the bill pay option – it’s so quick and convenient! If you’re looking for a reliable online banking login, Charter Oak Federal Credit Union is definitely worth checking out.