akciós gyümölcs

Jól járhatunk az akciós újságokkal

Az akciós újságok kiváló források arra, hogy hétről hétre számunkra kedvező akciókat fedezzünk fel, és optimálisan tudjuk beosztani vásárlásra szánt pénzösszegünket. Számos termékcsoportból kapunk „ízelítőt” árcsökkentést vagy egyéb típusú kedvezményeket illetően.

Már nem is szükséges arra várni, hogy a postás kihozza az akciós újságot, könnyen hozzájuthatunk mobilunkról az interneten. Hogy akciós újságokkal kapcsolatos weboldalakat látogatunk-e meg vagy az üzletlánc applikációjából olvassuk a szórólapot, az ízlés és kényelem kérdése.

Mire figyeljünk oda az akciós újságokban?

Mint az üzletek többsége, a Lidl is rendelkezik hetente megjelenő akciós újsággal. Mivel rengeteg az akció és számos formában vannak feltüntetve (például különböző értékű %-os árcsökkentés vagy n+1-es akció) ezért kicsit nehéz számontartani mi és mikor lesz kedvezményben, milyen árkülönbséggel stb.

Elsősorban, figyeljünk arra, hogy milyen napokra érvényes maga az újság, és azon belül egyes, napokra lebontott promóciók: így találkozhatunk hétvégi akciókkal, csakis hétfőre érvényes árleszállítással vagy a Lidl-ben egész hétre szóló akciókkal.

Ne felejtkezzünk meg arról sem, hogy ezen akciók a Lidl újság oldalain addig érvényesek míg a kijelölt mennyiségű készlet tart, ezért lehetséges, hogy a hétvégi akció keretében szereplő csokoládés müzli már szombaton elfogy. Szempont lehet az akciós áron megvásárolható mennyiség is, például csak 3 darab vagy 5 kg-ig, azon túl már az eredeti egész ár lesz érvényes.