akciós gyümölcs

Jól járhatunk az akciós újságokkal

Az akciós újságok kiváló források arra, hogy hétről hétre számunkra kedvező akciókat fedezzünk fel, és optimálisan tudjuk beosztani vásárlásra szánt pénzösszegünket. Számos termékcsoportból kapunk „ízelítőt” árcsökkentést vagy egyéb típusú kedvezményeket illetően.

Már nem is szükséges arra várni, hogy a postás kihozza az akciós újságot, könnyen hozzájuthatunk mobilunkról az interneten. Hogy akciós újságokkal kapcsolatos weboldalakat látogatunk-e meg vagy az üzletlánc applikációjából olvassuk a szórólapot, az ízlés és kényelem kérdése.

Mire figyeljünk oda az akciós újságokban?

Mint az üzletek többsége, a Lidl is rendelkezik hetente megjelenő akciós újsággal. Mivel rengeteg az akció és számos formában vannak feltüntetve (például különböző értékű %-os árcsökkentés vagy n+1-es akció) ezért kicsit nehéz számontartani mi és mikor lesz kedvezményben, milyen árkülönbséggel stb.

Elsősorban, figyeljünk arra, hogy milyen napokra érvényes maga az újság, és azon belül egyes, napokra lebontott promóciók: így találkozhatunk hétvégi akciókkal, csakis hétfőre érvényes árleszállítással vagy a Lidl-ben egész hétre szóló akciókkal.

Ne felejtkezzünk meg arról sem, hogy ezen akciók a Lidl újság oldalain addig érvényesek míg a kijelölt mennyiségű készlet tart, ezért lehetséges, hogy a hétvégi akció keretében szereplő csokoládés müzli már szombaton elfogy. Szempont lehet az akciós áron megvásárolható mennyiség is, például csak 3 darab vagy 5 kg-ig, azon túl már az eredeti egész ár lesz érvényes.

I've been banking with Charter Oak Federal Credit Union since I was a kid. They always took the time to explain how to set up my accounts and manage my money. I remember us setting a budget together and them helping me stick to it! Not only are they helpful, but their customer service is top notched and their rates are unbeatable. I'm so glad that I chose Charter Oak Federal Credit Union for my banking needs!

I recently switched to Charter Oak Federal Credit Union online banking service and have never looked back. The website is intuitive, the banking features are easy to use, and the customer service is stellar. My favorite feature has to be the bill pay option – it’s so quick and convenient! If you’re looking for a reliable online banking login, Charter Oak Federal Credit Union is definitely worth checking out.