Ihletek macska nevekhez

Új cicával növekedett a család létszáma? akkor hamarosan eljön a névadás ideje is. Ne siessük el a névválasztást, akár várhatunk is vele 1-2 napot. Miért? Így időt adunk magunknak és a macskának is. Ez azért hasznos, mert ha a cicus már beilleszkedett a családba, akkor mutatja ám ki az igazi személyiségét. Így a névadás is egyszerűbb lesz majd.

Ennek ellenére azért összegyűjtöttünk néhány kategóriát, amelyek segíthetnek a névválasztásban.

Hírességek

Nincs is szórakoztatóbb annál, ha a macskánkat Johnny Deppnek vagy Wolfgang Amadeus Mozartnak hívják. Ez már csak akkor viccesebb még inkább, ha a szomszéd hallja, miközben hívogatjuk a cicust. Választhatunk híres énekes, színész vagy akár tudós közül is, határ a csillagos ég.
Hoztunk is még néhány nevet, amelyek nagyon jól mutatnak macskákon.

  • Okos emberek: Albert Einstein, Isaac Newton, Charles Darwin,
  • Színészek: Tom Hanks, Jane Fonda, Leonardi DiCaprio, Portman
  • Énekesek: Korda György, Ed Sheeran, Bruno Mars,

Autó márka

Ha egyszerre vagyunk autó és macska mániások, akkor ötvözhetjük a kettőt. Senki sem állíthat meg minket attól, hogy a macskánkat a kedvenc autó márkánkról nevezzük el. Pláne, ha a cicuskánk olyan gyorsan fut, mint egy Ferrari vagy Jaguar.

  • Ismert márkák: Bugatti, Citroen, Land Rover, Rolls-Royce, Renault, Cadillac
  • Ritkább márkák: Moszkvics, Volga, Daewo, Saab, Polski Fiat

Országok

Az utazás szerelmeinek szintén könnyű lehet nevet találni egy cicusnak, hiszen egy régi emlékezetes kirándulás helyéről el lehet nevezni a kiskedvencet.

Líbia, Mongólia, Suriname, Tuvalu

I've been banking with Charter Oak Federal Credit Union since I was a kid. They always took the time to explain how to set up my accounts and manage my money. I remember us setting a budget together and them helping me stick to it! Not only are they helpful, but their customer service is top notched and their rates are unbeatable. I'm so glad that I chose Charter Oak Federal Credit Union for my banking needs!

I recently switched to Charter Oak Federal Credit Union online banking service and have never looked back. The website is intuitive, the banking features are easy to use, and the customer service is stellar. My favorite feature has to be the bill pay option – it’s so quick and convenient! If you’re looking for a reliable online banking login, Charter Oak Federal Credit Union is definitely worth checking out.