Ihletek macska nevekhez

Új cicával növekedett a család létszáma? akkor hamarosan eljön a névadás ideje is. Ne siessük el a névválasztást, akár várhatunk is vele 1-2 napot. Miért? Így időt adunk magunknak és a macskának is. Ez azért hasznos, mert ha a cicus már beilleszkedett a családba, akkor mutatja ám ki az igazi személyiségét. Így a névadás is egyszerűbb lesz majd.

Ennek ellenére azért összegyűjtöttünk néhány kategóriát, amelyek segíthetnek a névválasztásban.

Hírességek

Nincs is szórakoztatóbb annál, ha a macskánkat Johnny Deppnek vagy Wolfgang Amadeus Mozartnak hívják. Ez már csak akkor viccesebb még inkább, ha a szomszéd hallja, miközben hívogatjuk a cicust. Választhatunk híres énekes, színész vagy akár tudós közül is, határ a csillagos ég.
Hoztunk is még néhány nevet, amelyek nagyon jól mutatnak macskákon.

  • Okos emberek: Albert Einstein, Isaac Newton, Charles Darwin,
  • Színészek: Tom Hanks, Jane Fonda, Leonardi DiCaprio, Portman
  • Énekesek: Korda György, Ed Sheeran, Bruno Mars,

Autó márka

Ha egyszerre vagyunk autó és macska mániások, akkor ötvözhetjük a kettőt. Senki sem állíthat meg minket attól, hogy a macskánkat a kedvenc autó márkánkról nevezzük el. Pláne, ha a cicuskánk olyan gyorsan fut, mint egy Ferrari vagy Jaguar.

  • Ismert márkák: Bugatti, Citroen, Land Rover, Rolls-Royce, Renault, Cadillac
  • Ritkább márkák: Moszkvics, Volga, Daewo, Saab, Polski Fiat

Országok

Az utazás szerelmeinek szintén könnyű lehet nevet találni egy cicusnak, hiszen egy régi emlékezetes kirándulás helyéről el lehet nevezni a kiskedvencet.

Líbia, Mongólia, Suriname, Tuvalu