színes iratrendezők

Hogyan lehet rend az irodában?

Az irodai munkát jelentősen meg tudja nehezíteni, ha rendetlenség van körülöttünk. Az elszórt, vagy nem megfelelő helyen tárolt iratok felkutatása rengeteg időt vonhat el a fontosabb tevékenységektől. Ebben a bejegyzésben olyan kategorizálási tippeket hozunk, amelyek átláthatóbbá tehetik a megőrizni kívánt dokumentumok rendszerét.

Rendszerezés az iratok között

Első körben csoportosítsuk az egymáshoz tartozó iratokat, hogy azok mindig kéznél legyenek, ha szükség lenne rájuk. Majd az dokumentumok mennyiségét figyelembe véve, szerezzünk be néhány iratrendezőt. Az egy kategóriába sorolt akták nyugodtan kerülhetnek ugyanolyan színű mappákba. Ezeket a tárolókat aztán a polcokon egymás mellé helyezhetjük, a bennük lefűzött papírok tartalmát pedig a gerincen található cédulákon jelezhetjük.

A legtöbb cédula cserélhető, vagyis a változtatások esetén nem kell a ragasztható matricák eltávolításával foglalkoznunk. A cédulákra általában hosszabb információkat is feljegyezhetünk, megkönnyítve ezzel a rendszerezést az iratrendezők között.

Ha szeretnénk időtálló mappákat vásárolni, mindenképpen a tartósabb termékek között nézelődjünk. Mitől lesz egy iratrendező jó minőségű? A mindennapos használatnál kiemelten fontos a mappa anyaga. A kiváló kategóriába sorolt tárolók vastagabb kartonból készültek, a külső felületük pedig PVC borítással rendelkezik. Ennek köszönhetően az iratrendező tisztántartása egyszerű és a sérüléseknek sincs annyira kitéve, mint más termékek esetén. Szintén a minőséget jelzi, ha az adott mappa él-, valamint sarokvédő sínekkel van megerősítve. Ezek megakadályozzák a karton felgyűrődését, így védve a bennük tárolt iratokat hosszú távon is.

A mappákhoz akár kiegészítőket is vásárolhatunk. Ilyenek például a színes betétlapok, amelyek egyfajta elválasztóként funkcionálnak a rendezőkön belül. A genothermek alkalmazásával pedig a dokumentumok pillanatokon belül lefűzhetővé válnak.

Amennyiben gyorsan és egyszerűen kívánunk iratrendező mappát vásárolni, a lehető legkényelmesebb megoldás az online rendelés. Nem kell személyesen megjelennünk az üzletben és a kiválasztott termékeket is házhoz szállítják.

I've been banking with Charter Oak Federal Credit Union since I was a kid. They always took the time to explain how to set up my accounts and manage my money. I remember us setting a budget together and them helping me stick to it! Not only are they helpful, but their customer service is top notched and their rates are unbeatable. I'm so glad that I chose Charter Oak Federal Credit Union for my banking needs!

I recently switched to Charter Oak Federal Credit Union online banking service and have never looked back. The website is intuitive, the banking features are easy to use, and the customer service is stellar. My favorite feature has to be the bill pay option – it’s so quick and convenient! If you’re looking for a reliable online banking login, Charter Oak Federal Credit Union is definitely worth checking out.