Az üzleti siker ösvényén: Google értékelő kártya használatának titkai

Az ügyfél visszajelzések gyűjtése alapvető fontosságú minden olyan vállalkozás számára, amely szeretne növekedni és fejlődni. A Google értékelő kártya új lehetőségeket nyit meg ebben a folyamatban, különösen a socialcard.hu által kínált termékekkel, amelyek NFC chipet és QR kódot is tartalmaznak. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan használhatók ezek az eszközök hatékonyan az értékelések gyűjtésére.

Miért gyűjts folyamatosan Google értékeléseket?

A Google értékelések gyűjtése számos előnye miatt kiemelkedően fontos egy vállalkozás számára. Először is, az értékelések azonnal növelik a bizalmat és hitelességet a potenciális ügyfelek szemében. Amikor valaki terméket vagy szolgáltatást keres, gyakran először a véleményeket böngészi át, és egy magas értékelésszám és pozitív visszajelzések meggyőzőek lehetnek.

Emellett a Google algoritmusai is figyelembe veszik az értékeléseket, így a magas értékelések javíthatják a keresési rangsorban elfoglalt helyet, ami növeli az organikus forgalmat és könnyebben elérhetővé teszi a vállalkozást a keresők számára. Az ügyfélvisszajelzések gyűjtése továbbá értékes információkat szolgáltat arról, hogy mit szeretnek vagy nem szeretnek az ügyfelek, így lehetőséged nyílik a szolgáltatás minőségének folyamatos javítására. Végül, az ügyfelek aktív bevonása és az értékelésekre adott válaszok egyértelmű jelzést küldenek arról, hogy vállalkozásod törődik az ügyfelek visszajelzéseivel és elkötelezett a folyamatos fejlődés iránt.

Röviden összefoglalva, a Google értékelések gyűjtése egy erőteljes eszköz, amely javítja a láthatóságot, növeli a bizalmat és hozzájárul a jobb szolgáltatás nyújtásához, ami végső soron üzleti sikerhez vezet.

Mit kínál a socialcard.hu?

A socialcard.hu számos innovatív terméket kínál, amelyek segítenek a vállalkozásoknak gyorsan és egyszerűen gyűjteni ügyfélértékeléseiket. A termékek közé tartozik a kártya, az A5-ös méretű tábla, a kulcstartó és a 12 cm x 12 cm-es ragasztható matrica, vagyis a sticker. Mindegyik termék NFC chipet és QR kódot tartalmaz, amelyek gyors hozzáférést biztosítanak a Google értékelésgyűjtő oldalához.

Hogyan működik?

NFC chip és QR kód előnyei
Mind a QR kód, mind az NFC chip segítségével a látogatók és ügyfelek gyorsan elérhetik a Google értékelésgyűjtő oldalát. Csak annyi a dolguk, hogy beolvassák a QR kódot vagy hozzáérintsék telefonjukat az NFC chiphez, és máris az értékelés oldalán találják magukat, ahol bármelyik csillagot kiválaszthatják.

Statisztikai rendszer

A socialcard.hu termékei egy statisztikai rendszerrel is össze vannak kötve, ami lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy nyomon kövessék, hány értékelés érkezett be az egyes eszközök használata során.

A termékek bemutatása

Google értékelő Kártya
A kártya egy diszkrét, de hatékony eszköz, amit a vendégeid, ügyfeleid akár pénztárcájukban is hordhatnak. Könnyű terjeszteni és személyes találkozók alkalmával átadni, ami növeli az értékelési hajlandóságot.

Google értékelő tábla
Ez az eszköz ideális helyszíni használatra, például üzletekben vagy irodákban. Az A5-ös méretű tábla jól látható helyen kihelyezhető, így a látogatók könnyedén hozzáférhetnek az értékelési oldalhoz.

Google értékelő kulcstartó
A kulcstartó praktikus és mindig kéznél van. Különösen hatékony promóciós eseményeken, ahol gyorsan és könnyen átadható az érdeklődőknek.

Google értékelő Sticker (ragasztható matrica)
A 12 cm x 12 cm-es ragasztható matrica, azaz sticker, szinte bárhol elhelyezhető. Ideális választás olyan helyekre, ahol állandó jelenlétről szeretnél gondoskodni, mint például a bejáratnál vagy pénztáraknál.

Tippek az értékelések sikeres gyűjtéséhez

 1. Helyezd el a termékeket jól látható helyeken
  Fontos, hogy a socialcard.hu termékei könnyen elérhetőek legyenek a látogatók számára. Tedd ki a kártyákat, táblákat, kulcstartókat és stickereket olyan helyekre, ahol sokan megfordulnak.
 2. Ösztönözd az ügyfeleket
  Ne félj kérni! Kérd meg ügyfeleidet, hogy használják az eszközöket és hagyjanak véleményt. Érdemes például egy kis ajándékkal is ösztönözni őket.
 3. Kommunikálj a visszajelzésekkel
  Mutass példát azzal, hogy válaszolsz a kapott értékelésekre. Ez nem csak az ügyfélkapcsolatok javításában segít, de újabb embereket is ösztönözhet a véleményezésre.
 4. Használd a statisztikai rendszer adatait
  Nyomon követheted, melyik eszköz működik a leghatékonyabban, és ennek megfelelően optimalizálhatod az értékelő kampányaidat.

Gyakori hibák, amiket érdemes elkerülni

 1. Rossz elhelyezés
  Olyan helyeken helyezd el a termékeket, ahol azok biztosan észrevehetőek. Ha elrejtve maradnak, kevesebb esély van arra, hogy az ügyfelek használják is őket.
 2. Nem ösztönző kommunikáció
  Az ügyfelek nem fognak értékelést hagyni csak azért, mert megtehetik. Tedd világossá számukra, hogy értékeled a visszajelzéseiket és miért fontosak azok számodra.
 3. Elhanyagolt statisztikák
  Figyelmen kívül hagyva a statisztikai adatokat, elveszítheted azt a lehetőséget, hogy jobban megértsd, melyik eszköz hozza a legjobb eredményeket.

Az értékelő kártyák használatával nem csak értékes visszajelzéseket gyűjthetsz ügyfeleidtől, hanem növelheted online láthatóságodat is. A socialcard.hu termékei, mint a kártya, A5-ös tábla, kulcstartó és sticker, közvetlen hozzáférést biztosítanak az értékelési oldalhoz, ezzel nagyban megkönnyítve a visszajelzési folyamatot. Használd ki ezeket az eszközöket és lépj előre az üzleti siker ösvényén!